Animus Yöneticisi Animus
| Konu: Animus: Suikastçi Yaratmak Perş. Ağus. 04, 2011 3:30 am | |
| Hey! Hey sen. Evet, evet sen. Bak buraya evlat. Evet, niçin seni seçtiklerini şimdi anlıyorum. Görebiliyorum evlat, gözlerindeki o ışığı görebiliyorum. Gözlerindeki ışık bu görev için herşeyi yapabileceğini anlatıyor bana. Evet, bunun için sabırsızsın biliyorum. Ama öncelikle yapman gereken şeyler var. Bu oldukça zor bir yolculuk evlat. Bunun için yıllarca kan döküldü. Ancak sen bunun dostların ve düşmanların ile son neferisin. Ne kadar kutsal bir görevin içinde olduğunu biliyormusun evlat? Yo yo, belkide benim delirdiğimi düşünüyorsun ama bana güvenebilirsin; seninle birlikte tarihi değiştirebilir ve hatta silip en baştan yazabiliriz evlat. Ama bunların karşılığında kadere birşeyler vermemiz gerekir. Belkide rüşvet. Kaderimizi kendimiz belirlememiz için ona biraz para verebilirmiyiz. Ancak bu asil bir hareket olmazdı. Evet bu senin asilliğine yakışmazdı. Soyun İtalya'nın veya Fiorentina'nın en asil ailelerine dayansa veya sokaklarda, Nevvare şehrinde yada Monte Cierco'da fakir bir ailenin içinde büyümüş olsanda; sen bir asilsin evlat. Asillik insanın değeri değildir. Asillik insanın içindedir. Ve sen suikastçi olmak için ilk adımını atarak asil biri oldun evlat. Evet artık sende aramızdasın. Ancak öncelikle sorularıma cevap vermelisin. - Animus Suikastçi Oluşturuyor...Adınız: Yaşınız: Aileniz: Para: 2500€ (Başlangıç) Özellikleriniz: - Spoiler:
Başlangıçta 15 puanınız bulunur, bunu istediğiniz özelliklere dağıtabilirsiniz. -Suikast -Güç -Savunma
Kimsiniz: Soyunuz:- Animus Kullanıcısında Hata Meydana Geldi...Hayır olamaz. Evlat soyunu bilmediğine eminmisin? Aklını zorla, evet zorla.. Ah! Böyle olmayacak işte suikastçilik adına ilk görevin. Hangi soydan olduğunu bulmalısın evlat. Yoksa gerçek bir suikastçi olamazsın. O kadar kişi arasından seçilmenin ve buraya getirilmenin nedeni soyun evlat. Evet dedelerinde bir suikastçi ailesindendi. Ancak onları tanımalı ve daha fazla bilgi edinmelisin. Görevin birazdan mesaj sistemi sana gönderilecek. Haydi evlat, ilk Animus gezisine çıkıyorsun. Fiorentina Sokaklarındasın, sana başarılar dilerim geleceğin suikasçtisi. - Animus Aktif Edildi. Kullanılabilir durumda. Işınlanma sağlanıyor... | |
|